Oppgradert meny

Her er menyen for deg som vil unne deg litt ekstra av sesongens beste råvarer i Gloppen. Pristillegg per person kr 175,- på konferansepakke.

– Våre lokale delikatessar –

3-retters middag

FORRETTAR
1. Grilla kamskjell frå Ervik Havfiske med blomkålpure, tomatpesto og sprøsteikt heimelaga bacon.
2. Carpaccio av okse frå Breim med solbærgele frå Breim gardsmat, parmesan og raudlauk.
3. Gloppen Hotells einerøykte laksetartar med smålauk og ferske urter, servert med salsa av lokale Gloppen epler (sesong) og rugbrødchips.

Vi serverar lokalt flatbrød frå Aabrekk Gardsmat til alle våre forrettar.

HOVUDRETTAR
1. Langtidssteikt Gloppen hjort med saltbakte poteter, krema soppstuing og smørdampa rosenkål.
2. Langtidssteikt okse frå Breim marinert i friske urter og kvitlauk, servert med krema potetkake, smørstekt sopp, smålauk- og spisskål i raudvinsjy.
3. Lam frå Gloppen med urtebakt mandelpotet, norske rotgrønsaker og krema timiansaus.
4.Røykt blåkveite frå Ervik havfiske med potet- og sellerirotmos, sprøsteikte grønsaker med heimelaga bacon og urtepesto.
5.Avkokt villaks med dilldampa mandelpotet, sandefjordsmør og agurksalat.

DESSERTAR
1. Gloppen Hotells mørke sjokoladefondant med friske frukter og heimelaga vaniljeis.
2. Pasjonsfrukt Panna Cotta med kompott av Gloppens lokale jordbær (sesong).
3.Karamelliserte lokale Gloppen epler- og pærer (frå Gloppen i sesong) i sprø butterdeig og heimelaga vaniljeis.
4. Crème brûlèe med smak av ingefær servert med sorbet av lokale Gloppen bringebær.