Koldtbord meny

(Minimum 20 personar)

Kaldfat: 

  • Honningglasert svinesteik frå Fjellbygda med roespepper og estragon
  •  Heimelaga roastbiff av okse eller hjort
  •  Fenalår
  •  Spekeskinke
  •  Heimerøykt laks med smak av einer
  •  Gravlaks med smak av dill, einer og cognac
  •  Heimelaga morr av Gloppen hjort
  •  Reker med sitron og majones
  •  Marinert kalkunbryst
  •  Heimelaga hamburgerrygg av lokal edelgris
  •  Morrpølse av kje frå Kandalen
  •  Kjerullade
  •  Pai med heimelaga skinke/bacon, løk, Devik urter og vellagra Jarlsberg

Tilbehør:

  •  Potetsalat med eple og sylteagurk
  •  Waldorfsalat
  •  Blanda grøn salat
  •  Eggerøre
  •  Dressingar etter val av kaldfat, evt. ynskjer
  •  Pastasalat
  •  Brød, lokalbakt flatbrød og smør

Varmrettar:

  • Baccalao
  • Langtidssteikt lammelår av Gloppen lam
  • Steik av edelgris frå Fjellbygda med Heimelaga hjortekarbonader
  • Foliebakt laks med løkar, urter frå Devik og nøttebrunt smør
  • Sosekjøt med tilbehør
  • Okse/hjortegryte med potet etter ynskje og salat

Dessert:

  • Karamellpudding
  • Bringebærfromasj
  • Frisk fruktsalat
  • Sjokolademousse
  • Pavlova med vaniljekrem, frukt og bær

Prisar:

6 kaldfat med tilbehør kr 325,- pr. pers

6 kaldfat med tilbehør + 2 dessertar kr 375,- pr. pers

Fullt koldtbord (velg 6 kaldfat med tilbehør, 1 varmrett og 2 dessertar) kr 495,- pr. pers

 

0 – 4 år gratis
4 – 12 år ½ pris

Minimum bestilling 20 personar

Desse prisane inkluderer mat, lokale, oppdekking og servering.
Kvite lys, dukar og serviettar.

Pynt og blomster kjem i tillegg eller de kan ordne med det sjølve.

Ynskjer du å ta med eigne kaker, set vi det opp og serverar kaffi til.
Dette kostar kr 75,- per person for middagsgjestar.
NB! Hugs at kakene må være ferdigstilt når dei vert leverte til oss.

Prisar for kaffigjestar i forbindelse med selskap: (som ikkje har vore på middag) kr 100,- pp

Desse prisane inkluderar oppdekking, kaffi og servering.

 

Våre lokale levrandører:

Alt pålegg og spekemat er laga av
Gloppen Mat

Vilt frå lokale jegarar i Gloppen
Okse frå Anton Kleppe, Byrkjelo

Edelgrisfrå Fjellbygda:
Frode Fjellestad

Gloppen lam:
Frode Fjellestad
Olaf Fuglestrand
Rune Gimmestad

Fisk/Skalldyr:
Snorre Seafood Måløy
Ervik Fisk

Urter:
Bjørg Devik

Egg:
Bjørn Rygg og Solfrid Utheim

Vi leverar koldtbord som catering, 10 % rabatt på alle prisar ovanfor.
Vi levarer på døra til kr 100,- for Sandane omegn. Ellers leverar vi etter avtale.