Bryllupsmeny

Forrettar:

Grilla kamskjell
Selleri- og sitronkrem, tomatkompott, heimelaga bacon, soppsmør

Krema tartar av vår heimerøykte laks
Syrleg raudlauk, ostechips, eplepurè, dillolje

Krema sellerisuppe
Sylta selleri, grønsakschips, heimelaga spekeskinke

Panerte torskekjakar frå Kalvåg
Laukkompott, sirup av lokal eplemost, tartarsaus

Vår heimelaga spekemattallerken
Lun mandelpotetsalat, avocado, sennepsvinaigrette

Hovudrettar:

Flatbiff av lam frå Gloppen
Krema potetkake med parmesan, honningbakt pastinakk og gulrot
Lammesjysaus

Heilsteikt biff av Gloppehjort marinert i Devik urter
Saltbakte poteter, sesongens grønsaker, krema sopp- og laukstuing

Vekas kvite fangst frå Kalvåg
Purè av mandelpotet, tomatconcassè, glasert fennikel, linsesmør

Grilla entrecotekam av storfe
Hasselbackpotet, krema spisskål,lauk, heimelaga bacon av lokal edelgris frå Fjellbygda
Timiansjysaus

 Dessertar:

Sjokoladefondant
Sesongens frukt og bær, dagens heimelaga is

Crème Brûlèe med smak av ingefær
Sorbet av lokale bringebær, pistasjknekk

Mørk konfektake med rista nøtter
Solbærsorbet, honning- og sitroncurd

Bringebær og jordbær frå Gloppen (sesong)
Heimelaga is etter ynskje

Lun eple- og pærstrudel
Heimelaga is, tofeesaus

Til desserten blir det servert ein kopp kaffi.

 

På Gloppen Hotell kan vi bryllup. Det einaste de må gjere er å invitere gjester,
møte opp og nyte overgangen til eit liv som ektepar.